Пълнени чушки на фурна
Необходимите продукти:

Чушки – 3 бр.
Гъби - 100 гр.
Карначета - 200 гр.
Кашкавал – 200 гр.
Домати Чери
Риган
Сол
Олио
За зеленчуковия сос
Чушка - 1 бр.
Лук - 1 гл.
Доматено пюре - 200 гр.

Публикуване на коментар

0 Коментари