Пелмени по сибирски
Необходимите продукти:

ЗА ТЕСТО:
 
300 гр. брашно
3 яйца
1/4 ч.л. сол - 3 грама
50-80 мл. вода

ЗА ПЛЪНКА:

150гр. лук
250 гр. свинско месо
100 гр. телешко месо
1 ч.л. сол
смлян черен пипер на вкус

ЗА БУЛЬОН:

2 бр. дафинов лист
1 ч.л. сол
1 л. вода
10 зърна черен пипер

Публикуване на коментар

0 Коментари