Родопски клин
Необходимите продукти:

450гр. брашно
200мл. вода
5мл. оцет
10гр. сол
20мл. олио
50гр. масло
300гр. ориз
400гр. сирене
5 яйца

Публикуване на коментар

0 Коментари