Панирани пилешки крилца на фурна
Необходимите продукти:

Пилешки крилца
Брашно – 100 гр.
Яйца – 2 бр.
Галета – 200 гр.
Черен пипер
Червен пипер
Мащерка
Сол
Олио

Публикуване на коментар

0 Коментари