Шишчета от сьомга и зеленчуци
Необходимите продукти:

Сьомга - 300гр.
Лук - 1 бр.
Сладка чушка - 1 бр.
Домати - 100гр.
сол
черен пипер

Публикуване на коментар

0 Коментари