Македонска наденица
Необходимите продукти:

1кг. смляно свинско месо (бут или плешка)
1кг. свински гърди или бекон
0.3кг. свинска сланина
25гр. едросмлян червен пипер
10гр. сушен лук на флейки
7гр. бял пипер
35 - 37гр. готварска сол

Публикуване на коментар

0 Коментари