Домашен хляб
Необходимите продукти:

Брашно - 750гр.
Топла вода - 400мл.
Мая за хляб - 25гр.
Растителна мазнина - 100мл.
Захар - 20гр.
Сол - 10гр.

Публикуване на коментар

0 Коментари