Мързеливи сиренки
Необходимите продукти:

300гр. кисело мляко
1/2 с.л. сода
1 яйце
70мл. олио
300гр. брашно
180гр. сирене
80гр. кашкавал
40гр. масло

Публикуване на коментар

0 Коментари