Печени картофи със сметанов сос
Необходимите продукти:

Картофи - 1 кг.

За соса:

Масло - 60гр.
Брашно - 20гр.
Сметана - 100гр.
Мляко - 200гр.
Сол
Черен пипер
Сирене - 60-80гр.

Публикуване на коментар

0 Коментари