Пълнен шницел на фурна




Необходимите продукти:

1 кг. свинска кайма
250-300 гр. гъби печурка
100-150 гр. кашкавал
Сол
Червен пипер
Чубрица
Олио

Публикуване на коментар

0 Коментари