Рецепта за селски суджук
Необходимите съставки:

1.5 кг свински бут или плешка
0.5 кг полутлъсто месо
150-200 гр праз
3-6 скилидки чесън
12 гр сушена чушка кълцана
сушена , люта чушка на вкус
6 гр сминдух
6 гр черен пипер
6 гр чубрица
36 гр готварска сол

Публикуване на коментар

0 Коментари