Домашен салам "Камчия"
Необходимите продукти:

Свински бут или плешка 4 части
Сланина или свински бузи 1 част

Подправки за 1 килограм месо:

2 гр. бял пипер
4-5 гр. чесън на гранули
2 гр. бял синап
1.5 гр. сушен лук
12 гр. сухо мляко 
8.5 гр. нитритна сол
8.5 гр. готварска сол
200-250мл. ледена вода

Публикуване на коментар

0 Коментари