Бирено мезе с бекон и картофи
Необходимите продукти:

Варени катрифи - 800гр.
Бекон - 400гр.
Масло - 50гр.
Олио - 10мл.
Чесън - 7-8 скилидки
Джоджен
Черен пипер
Сол

Публикуване на коментар

0 Коментари