Домашни наденички Пако
Необходимите продукти:

2 кг. Свински бут - I клас (без мазнини)
1.2 кг. Свински бут или плешка - II клас
1 кг. Телешко месо  - I клас (без мазнини)
0.8 кг. Твърда свинска сланина

Подправки за 1 кг. месо:

2 гр. черен пипер
0.5 гр. плод от хвойна
1.5 гр. майорана
1 гр. чесън
100мл. ледена вода
18гр.  готварска сол или 9гр. нитритна сол и 9гр. готварска сол.

Публикуване на коментар

0 Коментари