Пилешки гърди запечени с гъби и сметана
Необходимите продукти:

Гъби - 300гр.
Лук - 1 бр.
Масло - 20 гр.
Олио
Сметана - 150 гр.
Сол
Черен пипер
Пилешки гърди - 500гр.
Брашно
Яйце - 2 бр.
Кашкавал - 150гр.

Публикуване на коментар

0 Коментари