Домашен пилешки колбас
Необходимите продукти:

Пилешки гърди - 300гр.
Лук - 1 бр.
Моркови - 50гр.
Сирене - 50гр.
сол
Черен пипер
Сладки чушки
Грис - 10 g.
Яйце - 1 бр.
Вода - 100-200 мл.

Публикуване на коментар

0 Коментари