Тракийски наденици
Необходимите продукти:

1,1кг. свински бут
0,9кг. гърди без кост
7гр. фин лют пипер
3гр. черен пипер
5гр. чубрица
36гр. сол 
350гр. лук/праз
200гр. леден скреж или ледено студена вода

При необходимост може да се добави 100-150гр. сланина.

Черва с диаметър 28-30мм.

Публикуване на коментар

0 Коментари