Пълнено контрафиле на скара
Необходимите продукти:

1 кг. свинско или телешко контра филе
200гр. пушен бекон
200гр. пушено сирене или кашкавал
Черен пипер на вкус
Сол на вкус

Публикуване на коментар

0 Коментари