Сочни пилешки гърди в бекон на фурна
Необходимите продукти:

Бекон - 150гр.
Пилешки гърди - 600гр.
Сол
Черен пипер
Копър
Сирене - 100гр.
Домати - 120гр.

Публикуване на коментар

0 Коментари