Постни лозови сарми
Необходимите продукти:

Лозови листа- 60 бр.
Лук- 1 глава
Моркови- 2 бр.
Орехи- 100 гр.
Ориз- 400 гр.
Сол
Черен пипер
Червен пипер
Джоджен
Олио

Публикуване на коментар

0 Коментари