Пълнени пилешки гърди в сос от червени чушки
Необходимите продукти:

Пилешки гърди - 600гр.
Черен пипер
Кашкавал - 100гр.
Шунка - 100гр.
Брашно
Олио
Лук - 1 бр.
Червена чушка - 1 бр.
Вода - 100мл.
Сметана - 100гр.
Сол
Черен пипер

Публикуване на коментар

0 Коментари