Свинско месо с боб на фурна
Необходимите продукти:

Бял боб- 700 гр. (предварително сварен до 90%)
Свинско месо - 1.200 кг. (врат, плешка, бут)
Моркови- 3 бр.
Лук- 2 глави
Печени червени чушки- 3-4 бр.
Домати- 250 гр. (от консерва)
Олио
Сол
Черен пипер
Червен пипер
Джоджен

Публикуване на коментар

0 Коментари