Домашен салам
Необходимите продукти:

За 5 салама ще ви трябват:

600 Телешка плешка
1,2 кг Свински бут
500гр. Сланина или тлъсто месо
25гр. Сол
25гр. Нитритна сол
5гр. Захар
8гр. Черен пипер
2,5гр. Индийско орехче
2-3 Скилидки чесън
Колагенови обвивки фи 50-60мм

Публикуване на коментар

0 Коментари