Домашна консерва русенско варено
Необходимите продукти:

2 части свинска плешка или бут
1 част свински гърди или свински бузи

Подправки за 1 кг месо

1 гр. сушен лук
1.5  гр. бял пипер
1.5  гр. чесън на гранули
0.5 гр. кориандър
1 гр бял синап
0.5 гр. индийско орехче
4 гр. захар
16 гр. сухо мляко
50мл. ледена вода
50мл. бульон с 50гр. сварена кожа или 50 мл ледена вода с 1 чаена лъжичка желатин
7.5 гр. готварска сол
7.5 гр. нитритна сол

Публикуване на коментар

0 Коментари