Домашен Тракийски бабек
Необходимите продукти:

2 части свински бут или плешка II клас (по-мазно месо)
3 части свински бут I клас (месо без мазнини)
2 части телешко месо

Подправки на 1 килограм месо:

7 гр. червена кълцана чушка
5 гр. червен пипер фино смлян
5 гр. червен пипер едросмлян
5 гр. смлян кимион
4 гр. смлян черен пипер
18гр. сол

Публикуване на коментар

0 Коментари