Домашни наденички за хот дог
Необходимите продукти:

2 кг. свински бут или плешка II клас (с мазнина)
1 кг. говеждо/телешко месо
500-700гр. сланина

Подправки за 1 кг месо:

2 гр. бял синап
2 гр. бял пипер
1 гр. чесън на гранули
1 гр. сушен лук
1.5 гр. кориандър
200мл. ледена вода
8 гр. нитритна сол
8 гр. готварска сол

*Който иска да пържи или пече наденичките на скара или фурна да осоли месото с 16гр. готварска сол и 1 гр. селитра  на килограм месо.


Публикуване на коментар

0 Коментари