Постна содена питка
Необходимите продукти:

1 ч.л. сол
3 с.л. олио
300мл. газирана вода
1 ч.л. сода бикарбонат
1 ч.л. лимонов сок
480гр. брашно

Публикуване на коментар

0 Коментари