Месо от пилешки бутчета в буркан
Необходимите продукти:

Пилешки бутчета (четвъртини)

Подправли и сол на килограм месо:

2 гр. черен пипер
1 гр. кориандър
1 гр. чесън на гранули
2 гр. бял синап
2 гр. едросмлян червен пипер
бульон или вода
16 гр. сол

Публикуване на коментар

0 Коментари